Greet Training


Gentweg 10 9971 Kaprijke (Lembeke)
0474 71 48 00 Klik om te bellen

Over Greet Training

Communiceren kunt u leren.

Onder de ondernemingsnaam Greet Training biedt Greet De Baets opleiding en advies aan rond haar passie: communiceren.

Het is haar missie om als katalysator de kwaliteit van de dienstverlening en communicatie te verbeteren in bedrijven en organisaties. Daartoe combineert ze inzichten uit de Japanse krijgskunst aikido met NLP (neurolinguïstisch programmeren). Ze geeft advies in schriftelijke en mondelinge communicatie – in het bijzonder bij moeilijkere situaties.

Bij Greet leert u vlotter spreken, vlotter schrijven, gemakkelijker en overtuigender communiceren. Met een actieve aanpak en nazorg via een onlinehelpdesk. Elke training is belevenis voor de deelnemers: aha, zo zal ik het voortaan doen!

De persoonlijke aanpak van Greet vormt de basis van het succes van Greet Training. Ze is betrokken bij het hele proces: van het voorbereidende bezoek tot en met de helpdesk. De deelnemers kunnen tot drie maanden na de training terecht op een onlinehelpdesk, een privéforum op de website van Greet Training. Ze vragen er advies, wisselen ervaringen uit en vinden er extra informatie.

Wie Greet Training ontdekt, geniet van flexibiliteit, degelijkheid en integriteit. Klanten waarderen vooral het evenwicht tussen professionaliteit en passie.

Zowel commerciële als niet commerciële organisaties, groot en klein, in het binnen- en buitenland hebben al beroep gedaan op Greet Training. Agence Dermul–Air Products–Alcatel–Alno–Amgen–CBR Heidelberg Cement–Delcroire/Delcredere–Essent Belgium–Europese Commissie–Deloitte–ExxonMobil–Fuji Hunt–Gemeente Assenede–HotelContact–Management Information–Meetjeslandse Leerwerkbedrijven–OCMW Zottegem–Olympus Belgium–Post Academy–Right Management Consultants–ROC Westerschelde–Valorem Expertises–VIK–VOKA

Foto's

Greet De Baets

Diensten

Coaching
Communicatieadvies
Opleiding / training

Artikelen

Waarom aikido en communicatie?

Waarom aikido en communicatie? Ik ontdekte enkele jaren geleden een verband tussen hobby en beroep. Tussen oosterse krijgskunst en communicatie. Tussen aikido en NLP (neurolinguïstisch programmeren)....

Onze locatie

Greet Training


Gentweg 10 9971 Kaprijke (Lembeke)
0474 71 48 00 Klik om te bellen